4006-TÜBİTAK BİLİM FUARLARI DESTEKLEME PROGRAMI BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI!

• Milli Teknoloji Hamlesi çerçevesinde ülkemizin emin adımlarla ilerlediği bilim ve teknoloji yolculuğunda geleceğimizin teminatı gençlerimizin bilimsel proje hazırlama ve sunma deneyimi elde ettikleri 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programının 10. Dönemi kapsamında 4006-A ve 4006-B çağrılarına yapılan proje başvurularının değerlendirme süreci tamamlandı.Okulumuzda proje kapsamında destek almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen idareci ,öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.
  • 4006-TÜBİTAK BİLİM FUARLARI DESTEKLEME PROGRAMI

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI!