T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / ÇUKUROVA - Kenan Çetinel Ortaokulu

Kenan Çetinel Ortaokulu

Telefon
0322 248 20 40
Belgegeçer
0
WEB
https://kenancetinelortaokulu.meb.k12.tr
Adres
HUZUREVLERİ MAH. 77221 SK. NO 5 ÇUKUROVA / ADANA
Vizyon
KENAN ÇETİNEL ORTAOKULU OLARAK VİZYONUMUZ Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
KENAN ÇETİNEL ORTAOKULU OLARAK MİSYONUMUZ Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Başarılar: 2204-B Tübitak Ortaokullar Arası Araştırma Projeleri Yarışması bölge 2.liği , Si-Ro Uluslararası Robot Yarışması Finalist kurum, Taekwondo Türkiye ve İl dereceleri, Kick Boks il birinciliği ve yüzme dalında İl 2. ve 3. lüğü gibi dereceleri bulunmaktadır. Ayrıca Okulumuz öğrencilerinden Mert SAMUR 2022 LGS TÜRKIYE BİRINCİSİ olmuştur.
Öğretmen :33
Öğrenci :624
Derslik :8
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4256
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Saatler
07:00-12:40...12:50-18:30
Isınma
KALORİFER+KLİMA
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Servis Bilgisi
Okulumuzda servis mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Çukurova ilçe merkezi.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezindedir..
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Ulusal ve yerel; futbol, voleybol, basketbol, tekvando, satranç, akıl-zeka oyunları müsabakalarına katılım. Doğa ve çevre bilinci temalı fiziksel aktivite ve spor etkinlikleri.
Bilimsel Etkinlikler
Uluslararası Robot Yarışmaları (Si-Ro), MEB Robot Yarışması, TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, Kod-01 Projesi, 2204-B Tübitak Ortaokullar Arası Araştırma Projeleri Yarışması, Tübitak 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı, Ulusal ve Uluslararası bilimsel araştırma ve STEM etkinlikleri.
Proje Çalışmaları
Erasmus+ Projeleri- Soul of Science (SOS), Turaç-01LS Projesi- Uluslararası Si-Ro Robot Yarışması, Sağlıklı Beslen Zinde Kal- Mucit Kırlangıçlar TEKNOFEST Havacılık Uzay ve Teknoloji Festivali, Sürdürülebilir Yeşil Bir Gelecek İçin İnovasyon Projesi- TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması, İleri Seviye Çizgi İzleyen Robot Projesi MEB Robot Yarışması, Temiz Sınıf Temiz Okul Projesi,Kütüphanem Yanımda Projesi, Sıfır Atık Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi,
Diğer Hususlar
Okulumuz içerisinde ulusal projeler haricinde yürütülmekte olan yerel projelerde vardır.
Yazdır