Mehmet AKTAŞ - Okul Müdürü

01.04.1980 yılında Adana ili Aladağ ilçesinde doğdu. İlkokulu Gerdibi Sivişli İlkokulunda, orta ve lise öğrenimini Tarsus´ta tamamladı. Yüksek öğrenimini Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde tamamladı. Toros Üniversitesinde yönetim alanında yüksek lisans yaptı. İlk görev yeri Batman ili Sason ilçesiydi. Daha sonra Batman merkezde öğretmenlik yaptı. Askerliğini Hakkari ili Yüksekova ilçesinde yedek subay olarak tamamladı. Adana İli Aladağ ilçesinde Müdür Yardımcılığı, Müdür Başyardımcılığı, Okul Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2018 yılında AGİAD Ortaokulu Müdürlüğüne atandı. 2020 yılında ise Cihadiye Ortaokulu´na müdür olarak atandı. 01.08.2023 tarihinde ise Kenan Çetinel Ortaokulu´na müdür olarak atandı.