Nis

Okulumuz öğrencilerinin danışman öğretmenleriyle geliştirdiği toplam 19 proje okulumuz bahçesinde sergilendi.

Şube müdürlerimiz ve ilçemizdeki okul müdürlerinin katılımı ve kurdela kesimiyle başlayan etkinlik projeyi geliştiren öğrencilerimizin tek tek dinlenmesiyle devam etti.

Nis

Okulumuzda, TBMM'nin açılışında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" coşkusu yaşandı.

Mrt

Kurtuluş Savaşı'nın en zor döneminde, bir millî marşa duyulan ihtiyacı göz önüne alarak yazılan ve bizlere armağan edilen İstiklal Marşımızı, öğrencilerimiz hep bir ağızdan coşku ve gururla okuyarak Mehmet Akif Ersoy'u saygıyla andı.

Mrt

Okul Rehber Öğretmenimiz Derya İMAMOĞLU koordinatörlüğünde 8. sınıf öğrencileri ile okul tanıtım etkinlikleri kapsamında Vehbi Güzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Bugün yapılan atletizm yarışmasında okulumuzu temsil eden öğrencilerimizden Reyyan Taner 60 metrede il birinciliği, Havva Yağcı 1500 metrede il üçüncülüğü ve uzun atlamada da Ali Mert Boyacı il dördüncülüğü elde etmiştir. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Okul Rehber Öğretmenimiz Derya İMAMOĞLU koordinatörlüğünde 8. sınıf öğrencileri ile okul tanıtım etkinlikleri kapsamında Çukurova Mesleki Eğitim Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Okul Rehber Öğretmenimiz Derya İMAMOĞLU koordinatörlüğünde 8. Sınıf öğrencileri ile okul tanıtım gezisi etkinlikleri kapsamında Çağrıbey (Sağlık) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Şbt

6 Şubat 2023 depremleri nedeniyle şehit olan Canlarımız için Saygı Duruşu ve Anma programı yapıldı.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımland

Ock

Öğrencilerimiz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı birinci dönem karnelerini alarak yarıyıl tatiline başlayacak olmanın heyacanını yaşadı. Bütün öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Okulumuzda Sınıflar Arası Bilgi Yarışması Düzenlendi.

Ock

5 Ocak Koşusunda Adana 2. si ve 3. sü olarak dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.