ADANA / ÇUKUROVA - Kenan Çetinel Ortaokulu

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan DAĞLI okulumuzu ziyaret etti .Eğitim öğretim faaliyetleri hakkında okul müdürümüz Mehmet AKTAŞ'tan bilgi aldı
2023 -2024 Eğitim öğretim yılı için başarılar diledi.

Sayın Velimiz,

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Genel Veli Toplantımız 23 Eylül 2023 Cumartesi günü aşağıda belirtilen saatlerde yapılacaktır.
Katılımınızı önemle rica ederiz.

Sabahçı devre saat 9.00'da

Öğlenci devre saat 10.30'da başlayacaktır.

Eyl

Okululumuzda "Adana Okuyor " projesi kapsamında günlük kitap okuma saati uygulanmaya başlandı.

Eyl

Okulumuz 8. sınıf öğrenci velilerine yönelik Okul Rehber Öğretmenimiz tarafından "Liselere Geçiş Sistemi" konulu bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir. Katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023 2024 Eğitim öğretim yılının öğretmenlerimize , öğrencilerimize  ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor  huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum

Eyl

Okul Müdürümüz Mehmet AKTAŞ başkanlığında, sene başı öğretmenler kurulu toplantısı öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıda özellikle geçtiğimiz yıllarda da sergilenen eğitim kalitesini daha da üst seviyelere çıkarmak için yapılması gerekenler, öğretmenlerimiz ile yapılan karşılıklı fikir alışverişleri neticesinde masaya yatırıldı.

Toplantı okul müdürümüzün yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennileriyle sonlandırıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!

Nis

OKULUMUZDA 23 NİSAN SATRANÇ TURNUVASI YAPILDI. TURNUVADA OKUL 1. 2. 3. VE SINIF BİRİNCİLERİNE MADALYALARI VERİLDİ. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN ANITKABİR ZİYARETİ

KOD 01 ADANA ROBOTİK KODLAMA ŞENLİĞİ

Ulusal ve uluslararası yarışmalarda yer alan robotik kodlama projelerimizi Adana Kod 01 robotik kodlama şenliğinde sergiledik.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamalarımız

Öğrencilerimizin zihinsel gelişimlerini ve zindeliklerini fiziksel aktivite ve spor ile de destekliyoruz. Tüm sınıflarımızı kapsayan 3 farklı dalda turnuvalar düzenledik. Tüm öğrencilerimizi ilgi ve yeteneklerine göre destekleyecek aktiviteler ve müsabakalar düzenleyerek öğrencilerimizde 19 Mayıs ruhunu yaşatacak farkındalıklar sağlamayı hedefliyoruz. Müsabakalarda gayretleri ile başarı elde eden öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz başta olmak üzere tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu olsun.